Victoria's Secret Fashion Show 2014

Před pár dny proběhla přehlídka Victoria's Secret, tak jsem si pro vás připravila pár fotek, abyste se mohli pokochat :D. Modely jsou úžasné a musím říct, že vážně závidím všem andílkům. Ať už to, co měly na sobě nebo to, jak vypadaly. Sakra, musim zase začít pořádně dřít ve fitku :D! Po přehlídkovém mole se prošly modelky jako Alessandra Ambrosio a Adriana Lima. A vystoupila Taylor Swift, Ariana Grande a Ed Sheeran. Taylor vypadala vážně úžasně a řekla bych, že mezi modelky krásně zapadla.
***
Few days ago was Victoria's Secret fashion show. I have some photos for you so you can admire them :D. Underwear and all models were awesome and angels looked really amazing. And I'm jealous of what they wear or how they look. I have to go to fitness :D!  Fashion show was attended for example by Alessandra Ambrosio or Adriana Lima. And there were performance by Taylor Swift, Ariana Grande and Ed Sheeran. I have to say that Taylor looked beautiful and almost like one of angels.












Máte něco od Victoria's Secret? Závidíte taky modelkám tak jako já? :D
***
Do you have anything by Victoria's Secret? Are you jealous of models like me? :D

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Některé ty modely jsou vážně úžasné! :-) A Taylor to vážně sekne hlavně ten černý model je naprosto úchvatný. Když je tam tak všechny vidím mám chuť brečet, asi bych měla zase něco začít se sebou dělat. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Měly by se mi líbit modelky, ale mně se spíš líbí obyčejnější a krásnější Taylor :-)
    Budu velmi ráda, když se zapojíš do mojí giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top