Pastel

Pastelové barvy máme všichni spojené hlavně s jarem a létem. Ale letos je neodkládejte ani v zimě! Jen sukně a šaty vyměňte za kabáty, svetry a šály. Musím říct, že se mi pastelové oversized kabáty vážně líbí, a když by mi slušely, hned bych si nějaký pořídila. Ale mám v plánu podívat se aspoň po nějakém svetru nebo mikče v pastelové barvě.
Navíc v zimě nosímě většinou hlavně tmavé barvy, takže je fajn trochu to rozzářit nějakým pastelovým kouskem. Pokud se necítíte na nějaký "větší" kousek, klidně se mrkněte po doplňcích. Třeba čepici, šále nebo rukavicích.
***
Usually we wear pastel colours in spring and summer. But this season don't put it away in winter! Just change skirts and dresses to coats, sweaters and scarves. I really like this trend, especially pastel oversized coats. They don't suit me, but I wanna buy some knitted sweater or sweatshirt in pastel colour. 
In winter we all wear dark colours so it's nice to light up the streets with something a little different, like pastel piece. If you don't wanna "big" piece like coat, you can buy some accessories. For example beanies, scarves or gloves.














Nosíte pastelové barvy i v zimě?
***
Do you wear pastel colours in winter?

CONVERSATION

1 komentářů:

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top