About Me

Jmenuji se Karolína Rejmontová, ale nesnáším když mi ostatní říkají Karolíno, protože když mi mamka jako malé za něco vynadala říkala: "No teda Karolíno." :D Je mi 22 let a bydlím v Praze už od malička. Studuji Metropolitní univerzitu Praha a můj obor jsou mediální studia. V budoucnu bych se ráda uplatnila v PR nebo reklamě. Možná i v televizi, i když před kamerou se úplně nevidím.
Jsem přátelská, bláznivá, upovídaná a veselá. Ráda hledám pozitivní věci v maličkostech. Neumím psát čárky, být na někoho dlouho naštvaná a pískat.

Proč se blog jmenuje The City Fairy?
Vždycky jsem měla moc ráda pohádky a představovala si jaké by to bylo být princeznou, vílou nebo mořskou pannou (Ariel je prostě nejlepší!). A to mi zůstalo i do teď a asi nikdy mě to nepustí. Takže když jsem přemýšlela o názvu pro blog, tohle byla moje první a jasná volba.

Pár zajímavostí o mně si můžete přečíst i tady.

Jestli se mě chcete na něco zeptat nebo máte zájem o spolupráci, určitě mě kontaktujte na email thecityfairy@gmail.com

Najdete mě i na sociálních sítích:
Facebook: The City Fairy
Instagram: caroline_daisy7
Snapchat: caroline_daisy7
Twitter: TheCityFairy
Ask.fm: CityFairy
Youtube: The City Fairy


My name is Karolína Rejmontová, I'm 22 years old and I live in Prague since I was childhood. I study  Metropolitan University of Prague and my specialisation are Media Studies. I would like to work in PR or advertisement. Maybe in the TV but not in front of camera. I'm friendly, crazy, talkative and cheerful. I like positive things. I can't write commas in Czech correctly, be mad to someone for a long time and whistling.

Why is my blog's name The City Fairy?
I have always loved fairy tales and imagined how it would be great to be a princess, fairy or a mermaid (Ariel is the best!). And I still love fairy tales even when I'm 22 and I think I will love them forever. So when I was thinking about name for my blog this was first and the best choice. 

You can read some things about me here.

If you want to ask me something or you are interested in collaboration with me, please contact me on email thecityfairy@gmail.com

Check my social networks:
Facebook: The City Fairy
Instagram: caroline_daisy7
Snapchat: caroline_daisy7
Twitter: TheCityFairy
Ask.fm: CityFairy
Youtube: The City Fairy

Kisses :-*

CONVERSATION

1 komentářů:

  1. This article is truly a fastidious one it assists new web users, who are wishing in favor of blogging. capital one credit card login

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top