Photodiary #9 - Barcelona, Part II.



Je tu další díl Photodiary z našeho výletu. V minulém jsem vás ukázala první část fotek z Barcelony a teď je tu ta druhá. Jsou to fotky z procházky noční Barcelonou, protože mi přišla škoda vám je neukázat. Vzhledem k tomu, že jsme tam byly na začátku prosince, měli tam vážně krásnou vánoční výzdobu. Prošly jsme se po La Rambla (nákupní bulvár), viděly jsme Casa Batló a taky Plaça de Catalunya. 
Druhý den jsme už neměly tolik času, protože jsme odpoledne jely do Valencie. Stihly jsme Parc Guel, ale bohužel jsme se nedostaly přímo do placené části, protože byly volné lístky až odpoledne a to bychom nestihly autobus. Parc Guel je ale moc krásný a jestli tam pojedete určitě si kupte lístek dopředu, stejně jako do Sagrada Familia. Potom jsme se šly ještě podívat k oblouku a nakonec na pláž těsně před odjezdem. 

"Vtipné" bylo, že jsme celou dobu odkládaly nákup pohledů a ostatních suvenýrů až jsme na to zapomněly a doháněly to asi 3 minuty před odjezdem autobusu. Takže místo krásných pohledů a magnetů, které měly v centru, jsme se musely spokojit s obyčejnými a ne moc hezkými z autobusáku.
Poučení pro příště: když se vám líbí nějaký suvenýr prostě ho kupte radši hned.
***
Here is the next part of my Photodiary from our trip. In the last one I showed you first part of my photos from Barcelona. These photos are from our night walk around the city and I think it would be a shame not show them to you. We were there in the beginning of December so there were beautiful Christmas decorations. We walked along the boulevard La Rambla (shopping boulevard), we saw Casa Batló and also Plaça de Catalunya. 
The next day we didn't have a lot of time, because we went to Valencia in the afternoon. But we saw Parc Guel, but we couldn't go to paid part, because there weren't free tickets until the afternoon. But Parc Guel is very beautiful. If you will go there, don't forget to buy tickets in advance (same in Sagrada Familia). After that we went to Arch de Triumph and before we left we also went to the beach.

"Funny" fact is, that we were still saying that we will buy postcards and other souvenirs later, then we forgot it, and than we had to buy some 3 minutes before our bus left. So instead of nice postcards and magnets, which were in the center, we had to buy ordinary and not so nice souvenirs at the bus station.
Lesson for next time: when you like some nice souvenir just buy it.



Byli jste někdy v Barceloně? Co se vám tam líbilo nejvíc?
Sledujte můj Instagram a Snapchat: caroline_daisy7
***
Have you ever visited Barcelona? What was your favorite place?
Follow my Instagram and Snapchat: caroline_daisy7

CONVERSATION

2 komentářů:

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top