Reklamace u kadeřníka

Tenhle článek není ani o módě ani o make upu. Je ale o tom co s tím úzce souvisí a to jsou vlasy.  Myslím, že se to stalo skoro každé slečně. Hrozně jste se tešily ke kadeřnici, daly jste za to kdo ví kolik a výsledek? Vlasy jsou kratší místo o 2 centimetry o 7 a barva o několik odstínů tmavší. Potom si akorát stěžujete na kadeřnici a nevíte co s těma vlasama udělat. Reklamujte je!

Když jsem šla před létem ke kadeřnici já, nechala jsem si dát barvu a zastřihnout konečky. Barva i stříhání dopadlo dobře a odcházela jsem nadšená. Jenže když jsem si poprvé umyla hlavu, všimla jsem si, že barva se trochu vymyla. Ale říkala jsem si, že to je přeci normální. Po týdnu se mi barva vymyla úplně a u hlavy jsem měla vlasy oranžové a zbytek skoro blond. No připadalo mi, že vypadám jako feťačka. Tak jsem šla ke kadeřnici a ukázala jí to. Bylo na ní vidět, že jí to samotnou mrzelo a hned mě objednala s tím, že mi to zdarma opraví. Ještě se pro jistotu ptala specialisty na barvení jak to spravit a při mé návštěvě mi dala vlasy zase do kupy. Byla jsem mile překvapená jak se k tomu postavila a teď k ní chodím ještě radši.

Vždycky bys měla odcházet s úsměvem.



Vím, že je to nepříjemné, ale je zbytečné dávat další peníze někde jinde. Nejlepší je se ozvat hned ještě než zaplatíte a odejdete ze salonu. Pokud chybu ale jako já zjistíte až doma, zajděte tam co nejdřív a osobně (dohadování po telefonu je k ničemu). Měli by vám buďto vrátit peníze nebo chybu napravit. To samé platí třeba i u nehtů.

Stalo se vám někdy, že vám kadeřnice zkazila vlasy? Co jste udělaly?

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. nikdy jsem si u kadeřnice vlasy nebarvila ale nespokojenost se střihem, to teda joo :D
    je to hrozný pocit, přijde mi, že vlasy jsou fakt mooc velká důležitá část image.. ;) ale ta tvoje barva se mi fakt moc líbí <33

    http://assecondmoments.blogpsot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju moc :-* :) a máš pravdu vlasy jsou prostě pro image důležité

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top