Recenze - Baby Lips

Tohle byla rozhodně láska na první pohled. Balzámy vypadají vážně krásně hlavně díky tomu barevnému balení. Vůbec jsem nevěděla, který z nich vybrat. Takže jsem si vybrala hned tři. No nikdy jsem nebyla zrovna troškař :D.
Většinou stojí okolo 80 Kč, ale pokud jste z Prahy tak mrkněte na Národní do Máje, protože tam jsem je koupila po 60 Kč.

***
This was love for the first sight. They look really beautiful because of that colourful cover. I totally didn't know which one I should choose. So I bought three :).




1. Hydrate
Tenhle balzám zatím používám nejvíc, protože je bezbarvý. Má pěknou svěží vůni (po citrusech) a je moc příjemný. Na rtech vydrží docela dlouho a krásně je hydratuje (nejlépe ze všech třech). Nemám vůbec co vytknout a bude rozhodně první věc, co si budu dávat do kabelky.
***
This lip balm I'm using the most, because it's colourless. It smells fresh like citrus and your lips are moisturized for 8 hours (this lip balm is the best hydrating). This will be first thing I'll put in my handbag ;)


2. Pink Punch
Tenhle narůžovělý balzám má stejné vlastnosti jako Hydrate (hydratace, výdrž). Voní pronikavě a taky po citrusech, ale sladšeji. Vašim rtům dodá krásnou jemně růžovou barvu. Klidně ho můžete používat místo rtěnky (protože rty neohraničí tak "přesně" bude ideální i pro slečny s užšími rty).
***
Pink Punch is hydrating and long lasting almost like Hydrate. It smells also like citrus but sweeter. You can use it instead of lipstick because this pink colour is really nice. 

3. Peach Kiss
Co se týče hydratace a výdrže tak je to stejné jako u Hydrate, i když ten hydratuje opravdu nejvíc. Barva není moc výrazná a vaše rty zbarví spíš lehce do zlatava. Voní sladce a krásně.
***
Peach Kiss smells sweet and it'll colour your lips a little to gold (but really a little).


Všechny, které jsem vyzkoušla byly prostě super a určitě vyzkouším i ty ostatní. Takže jestli se ještě rozmýšlíte určitě hned vyražte do drogerie a nějaký svůj malý zázrak si vyberte.
***
I want them all. These lip balms are totally great, like a little miracle. So if you are still hesitating just go and buy one. 


CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Já už po nich pokukuji dlouho, ale vždycky si je nakonec nekoupím. Třeba příště, až budu do drogerie :D

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě se vyplatí. Balzámy používám fakt pořád a tyhle jsou prostě super. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top