Jennifer Lawrence

Jennifer je prostě boží. Tahle oscarová herečka má prořízlou pusu a ráda si sama ze sebe nebo z druhých dělá srandu. Upadla dvakrát na předávání Oscarů, ale zase vstala, zasmála se a šla dál. V Hunger Games hraje hlavní roli (Katniss) nebo hrála v X-Men (Mystique). Po roli Katniss každý čekal, že bude mít dlouhé vlasy, ale ona překvapila tím, že si vlasy obarvila na blond a ostříhala na krátko. Navíc několikrát fotila třeba pro Dior a byla tváří kampaně.
Už se těším čím překvapí příště :)

***
Jennifer is amazing. This Oscar actress isn't shy to say what she wants and she likes to joking of other or herself. She fell at Oscar ceremony twice times but she just got up, laughed and continued. She played for example in The Hunger Games (as Katniss) or in X-Men (Mystique). She was photoshooting for Dior and was in their campaign.






Tady je ostatními herci z Hunger Games.
***
Jenn with other actors from Hunger Games.








Katniss <3

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Taky ji mám hodně ráda, je taková správně bláznivá. :) Líbí se ti její styl? Snad všichni ji berou za módní ikonu. :)
    http://novakovakristyna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Její styl se mi většinou líbí, ale myslím si, že si s tim nijak hlavu neláme. Hlavně skoro na všechny akce dostane oblečení od Diora, protože je jejich tváří. Mrcha :D :D Jinak se mi líbí, že je prostě svá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top