I love it II.

Je tu další článek o mých nejoblíbenějších kosmetických vychytávkách, které bych za nic nevyměnila. Minule šlo o gelové linky, řasenku a laky na nehty od Sephory (podívejte se na článek). Tentokrát nepůjde o make up, ale o péči o pleť, protože ta je neméně důležitá.

***
This is second I love it post about my favourite cosmetic products. In last post were gel lines, mascara and nail polishes from Sephora (check post). This time it is about skincare.

1. Bioderma Sensibio
Tahle pleťová voda nepatří úplně k těm nejlevnějším to uznávám, ale vyplatí se. Pro citlivou pleť je úplně ideální. Skvěle odstraní make up a ostatní nečistoty, ale nepodráždí jí. Dost často je v nějaké akci, buďto sleva nebo dvě za cenu jedné apod. Můžu jí doporučit hlavně slečnám s problematičtější, ale citlivou pletí. :)
***
1. Bioderma Sensibio
This micelle solution isn't the cheapest but it's great. It's for sensitive skin, if you have problematic skin you can use it too and it's good in removing make up.



2. Odličovadlo na oči Yves Rocher
Kosmetiku Yves Rocher nijak nevyhledávám ani nepoužívám. Tohle odličovadlo si ale získalo místo u mě v koupelně. Je dvoufázové, takže je potřeba ho protřepat a pak už můžete odličovat. Lehce oči odlíčí a nijak je nedráždí. Používám ho každý den a je vážně nejlepší!
***
2. Express Eye Makeup Remover
I don't use Yves Rocher product except this one. Remover is two-phase so you have to shake it before use. It removes eye makeup really nice and I use it every day. Because it's best :)!


3. Čistící pleťová maska od Avonu
Přesněji se jedná o Čistící pleťovou masku s minerály z Mrtvého moře. Jednoduše si ji nanesete na obličej, necháte cca 10 minut a poté smyjete. Tvář pěkně vyčistí, zklidní a stáhne póry, takže se potom namažte nějakým krémem. Používám jí jednou týdně a jsem s ní moc spokojená.
***
3. Face Mask from Avon
Face mask with Dead Sea Minerals is really good. You just put it on your face, wait 10 minutes and then wash it. Your face will be clean and smooth but don't forget use any face cream. I use this mask once a week.


Rozhodla jsem se vyzkoušet další masku od Avonu. Tahle je hlavně hydratační a sklidňující a je taky úžasná. Ale o tom až příště :).
***
I decided try another face mask from Avon. This one is hydrating and it's great too. Review maybe next time :).




CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top