Alexander Wang x H&M

Od uvedení kolekce Jean Paul Gaultiera pro Lindex uběhla jen chvíle a už je tu další zajímavá spolupráce. Tentokrát jde (jak jste asi pochopili z názvu článku :)) o designérskou práci Alexandera Wanga. Americký módní návrhář je zatím nejmladší kdo vytvořil speciální kolekci pro H&M. Můžete se těšit na sportovně laděné kousky, dámské i pánské a na zajímavé materiály, jako například neopren.
Kolekce bude k prodeji od 6. 11. v 250 obchodech značky H&M, ale myslím si, že u nás nebude ve všech. V Praze se na ní budete moct určitě podívat v Myslbeku.

***
It's some time since introducing Jean Paul Gaultier's fashion collection for Lindex and we can look forward to another interesting collaboration. This time (how you realise thanks title of the post :)) it's Alexander Wang. American fashion designer is the youngest creator who create special collection for H&M. There'll be sporty (and fashionable) clothes for women and men. He used nice and interesting materials, for example neoprene.
You can buy it from 6. 11. in 250 H&M shops. I don't know if you can buy it in all H&Ms in the Czech Republic but I'm sure that the collection will be in Prague in Myslbek.

Fotka z přehlídky v New Yorku
***
Photo from the fashion show in New York.








Alexander Wang


Co na kolekci říkáte?
***
What do you think about this collection?

CONVERSATION

1 komentářů:

  1. Není to úplně můj šálek kávy, ale z uměleckýho hlediska je to teda bomba :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top