Prague Design Week

Včera začala další úžasná a zajímavá akce, kterou je přehlídka hlavně českého a slovenského designu. Prague Design Week můžete navštěvovat celý týden a vážně to stojí za to! Najdete tam opravdu originální nápady, kousky ze světa módy, dekorací, nábytku atd. Navíc si můžete s designéry popovídat a zeptat se jich na cokoliv. Takže díky tomu vás to ještě víc zaujme a uvědomíte si kolik práce za tím výrobkem vlastně je.
Když už se vám nebude chtít procházet jednotlivé místnosti s designem můžete si jít odpočinout do Design Kina nebo do krásné kavárny ve 3. patře. Tam si určitě nenechte ujít švestkový koláč a kafíčko taky stojí za to. Každý den se můžete těšit na přenášky od třech různých českých designerů, studií a firem. Takže pokud budete mít čas zajděte se tam podívat a poslechnout si něco zajímavého.

Důležité info
Kdy: 3. - 9. 11.
Kde: v Domě U Minuty
Za kolik: vstup je za 90 Kč nebo 50 Kč (snížené vstupné) na týden
Kde najdu všechno info: na www.praguedesignweek.cz

Protože fotek bylo spoustu udělala jsem z nich koláže, aby jste toho viděli co nejvíc. S kamarádkou Wendy jsme prošly jen 1. a 2. patro, takže na druhou várku fotek se ještě můžete těšit ;).


Yesterday began great and interesting event, which is exhibition of Czech and Slovak Design. You can visit Prague Design Week for seven days and it's worth it! There're really original ideas, fashion, decorations, furniture etc. and you can talk with designers and ask of everything you wanna know.
When you get tired you can relax at Design Cinema or at nice cafe on the 3rd floor. You totally have to taste plum pie. Everyday will be presentations by three Czech designers or companies.

Important informations
When: 3. - 9. 11.
Where: in House at the Minute
How much: 90 CZK or 50 CZK for a week
Where can I find all informations: www.praguedesignweek.cz

I have a lot of photos from this event so I made collages and I hope you'll like it. Me and my friend Wendy saw exhibition just on the 1st and 2nd floor, so you can look forward to more photos from others two floors.



Úžasný nápad - Zahrada na niti
***
Amazing idea - Garden on a thread


Někdo tak ujetý na papírnictví jako já, bude v Papírně jako v sedmém nebi. Už se nemůžu dočkat až navštívím jejich prodejnu, kterou brzy otevřou na Praze 7.
***
Someone who loves stationery like me will be in Papírna like in seventh heaven. I can't wait to see their shop which will be open soon in Prague 7.


Další skvělý nápad. Kupte si krabici s látkou a střihem jednoduchých šatů a ušijte si je se svojí babičkou.
***
Another great idea. Buy this box with material and paper with simple cut. Then just sew dress with your grandma.







Love it!






FOLLOW MY INSTAGRAM: caroline_daisy7

Mmmm švestkový koláč <3
***
Mmmm plum pie <3

Tohle všechno jsme dostaly a posbíraly :D
***
These things we got or gathered :D

Celá výstava je prodejní. Chystáte se někdo na Prague Design Week podívat?
***
Everything you see at the exhibition you can buy. Do you want to go to Prague Design Week?

CONVERSATION

1 komentářů:

  1. Jéé, hrozně se mi líbí 'zahrada na niti' a ten prstýlek s perličkama :) A moc ti to sluší. Super článek

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top