FW Collection by Adidas

Adidas představil novou kolekci na podzim a zimu 2015, ve které bude nabízet stylové a moderní kousky s využitím funkčích látek a materialů. Podívejte se co bude v obchodech nadcházející sezónu.
***
Adidas presents their new collection for fall and winter 2015, in which you can find stylish and modern pieces in functional material. Check what will be in shops next season.






Adidas Originals
Kolekce vychází z archivů značky a představuje ikonické kousky v moderním designu. Objevuje se několik barevných témat a vzorů. Jsou použity reflexní a metalické materiály jak v detailech, tak na velkých plochách. Dál v kolekci uvidíte hadí a ještěrčí potisky a bílou barvu kontrastující s grafickými potisky.
Dámská kolekce nabídne rozšíření nabídky oblečení, obuvi I doplňků. Inspirace přichází z globálních metropolí jako LA, Paříž, Berlín, Moskva nebo Helsinky.
Samozřejmě nesmí chybět zajímavá kolaborace s Ritou Ora nebo stylovou japonskou značkou HYKE.
Kolekce Adidas Originals bude uvedena na trh během července a bude postupně doplňovaná. Najdete jí klasicky v obchodech, ale spoustu kousků najdete hlavně na stránkách www.adidas.cz
***
Collection is inspired by the archives of the brand and presents iconic pieces in modern design. There're a lot of colorful themes, prints, reflective and metallic details, snake print and white color in contrast to graphic design.
In collection are clothes, shoes and accessories inspired by global metropolis like LA, Paris, Berlin, Moscow or Helsinki.
And of course there's collaboration with Rita Ora and stylish Japanese brand HYKE.
This collection will be in shops in July. You can find it in the stores and mainly in eshop www.adidas.cz 





Sportovní kolekce // Sports collection
Tahle kolekce je plná stylového oblečení, které je v souladu s posledními módními trendy, dá se kombinovat a vrstvit. Přináší nápadité kontrasty, nové vzory a nápadité digitální potisky. Takže si můžete užívat pohyb, cítit se přirozeně a zapomenout na všechny starosti. To je přesně to, co od sportovního oblečení chci já. A díky široké nabídce si určitě vyberete ten správný outfit.
Já osobně mám slabost pro sportovní podprsenky od Adidasu a legíny. V téhle kolekci budou i sportovní legíny s vysokým pasem, na které jsem hodně zvědavá.
Samozřejmě, že tu najdete spoustu sportovních bot v krásných barvách a designech.
***
This collection is full of stylish, trendy sports clothes, which you can combine in many ways. So you can enjoy sport, feel naturally and forget all of your problems. That's what I want from my sporty clothes. And thanks to wide range I'm sure you'll find perfect outfit.
I love sports bras and leggings by Adidas. And there will be high waisted leggings in which I'm really interested.
Of course there're a lot of sports shoes in beautiful colors and designs.




Adidas by Stella McCartney
Na kolekci od Stelly McCartney se vždycky moc těším, protože je to spojení sportovně-luxusního oblečení. Návrhářka spolupracuje s Adidasem už desátým rokem a pokaždé mě dostane. Letos přepracovala běžecké boty Ultra Boost a sladila s nimi běžecké oblečení, vytvořila krásné lyžařské oblečení a fitness kolekci. Stella si také zakládá na ekologicky šetrných postupech, což je mi moc sympatické.
Návrhářka vytvořila ještě kolekci Adidas StellaSport, která je pro akční dívky. Najdete v ní denimový potisk na funkčích materiálech, celoplošné potisky a detaily, které ve tmě světélkují.
***
I always look forward to Stella McCartney's collection, because it's connection of sporty and luxury clothes. Designer collaborates with Adidas for ten years and each collection is unique. This year she redesigned running shoes Ultra Boost and complete them with running clothes, clothes for skiing and fitness clothes. 
Stella also created collection for young girls - Adidas StellaSport. There's denim print on functional materials, allover prints and details which light in dark.







Já se na novou kolekci podzim/zima 2015 moc těším. A co vy? Máte nějaký vyhlídnutý kousek?
Sledujte mě na Instagramu a Snapchatu: caroline_daisy7
***
I'm looking forward to this collection. And what about you? Do you have your favorite piece? 
Follow my Instagram and Snapchat: caroline_daisy7


CONVERSATION

1 komentářů:

  1. Některé kousky jsou opravdu skvělé! :3 Hlavně ty boty a tohle oblečení :) úžasně to vypadá!! :)
    http://3.bp.blogspot.com/-1LfPQYVwMwA/VZ6hHrvWQNI/AAAAAAAAD-w/0WZrNFyU-mk/s1600/adidas%2Bby%2BStella%2BMcCartney%2B-%2Btre%25CC%2581nink%2Ba%2Bfitness_01_Fotor.png

    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top