4 Festival Outfit Ideas

Festivalová sezóna je v plném proudu. Kromě toho, že si tam užijete hudbu a atmosféru, si nezapomeňte užít i módu. Je to akce, kam si můžete vzít něco co normálně nenosíte. Takže s chutí do třásní, ulítlých květinových čelenek, výrazných rtěnek, vtipných potisků a dalších věcí.

***
Festival season is here and except music and atmosphere with friends you should also enjoy festival fashion. At events like this you can wear everything you want even that you don't wear it usually. So just go to fringes, flower headbands, colorful lipsticks, funny T-shirts etc.

Rock Festival Look


Co se týče rockového stylu nejvíc se mi líbí kombinace černé s vínovou. Outfit oživí třásně, klobouk a zajímavé doplňky. Na make-up se klidně vyprdněte a dejte si akorát výrazně tmavou rtěnku.
***
My favorite color combination in rock styling is black with burgundy. Your outfit will look fashionable with fringes, hat and interesting accessories. Don't worry with your make-up and use just dark lipstick.

Hippie Festival Styling

Jednoznačně můj nejoblíbenější festivalový styl je hippie. Přes rok ho sice moc nenosíme, ale přijde mi, že o to víc si to v létě můžeme užít. Takže na sebe hoďte batikovaný top, kimono s třásněma, květinovou čelenku, kulaté barevné brýle a můžete vyrazit.
***
My totally favorite festival look is hippie. I think it's great way how to try something different in summer. So put on tie-dye top, kimono with fringes. flower headband, round sunglasses and you're ready to go.

Swag Festival Look

Outfity ve swag stylu nejsou zrovna můj šálek kávy, ale na druhých se mi to líbí. Já jsem zvolila černobílou kombinaci se zajímavými brýlemi, růžovým batohem a růžovou rtěnkou v tužce. A hlavně nezapomeňte na nadkolenky ;).
***
Swag style isn't my favorite in fact but I quite like it on others. To this outfit I choose black and white combination with interesting sunglasses, pink backpack and pink lipstick in pen. And don't forget over-knee socks ;).

Girly Festival Look

Tenhle look je hodně holčičí, ale na festival se hodí. Maxi šaty jsou pohodlné a vypadají vážně dobře.  K tomu bych si vzala sladké gumové sandálky, které jsou prostě boží a hodně praktické. Look stačí už jen doladit jemnými doplňky a originálními brýlemi.
***
This look is really girly but I think also perfect to festival. Maxi dress is comfortable and looks so good. As shoes I choose sweet plastic-rubber sandals which are amazing and practical. And outfit is completed with small accessories and original sunglasses. 

Který styl se vám líbí nejvíc? A jak byste ho nakombinovali?
Sledujte mě na Instagramu a Snapchatu: caroline_daisy7
***
Which style is your favorite? And how would you style it?
Follow my Instagram and Snapchat: caroline_daisy7

CONVERSATION

1 komentářů:

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top