All White Outfit

Krásné pondělí :) Minulý Fashion trend bylo zlaté a stříbrné tetování (KLIK) a teď vám chci ukázat další. Tentokrát jde o bílé outfity. Poslední dobou je totiž víc a víc populární mít celý outfit v bílé barvě. A v létě k opálené pokožce to bude vypadat vážně skvěle. Mně se to moc líbí, i když jsem si ze začátku říkala, že to není nic extra. Ale bílá barva působí něžně a stylově a když k tomu přidáte nějaký zajímavý střih, transparentní část outfitu nebo třeba krajku, máte skvělou kombinaci.

***
Nice Monday everyone :) Last Fashion trend was about golden and silver tattoo (CLICK) and now I wanna show you another. This time it's all white outfit. Because it's more and more popular to have outfit just in white color and in summer it'll look amazing with suntanned skin. First time I didn't like it but than I changed my mind and now I love it. White color looks so gentle and stylish and if you add it to interesting cut, transparent part of outfit or lace you have a great combination.

























Líbí se vám bílé outfity? Nosíte je?
***
Do you like all white outfits? And do you wear them?

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. All white, ani nemluvím <3 Paráda!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Celobílé outfity mám hrozně ráda:) Je to rozhodně příjemné zpestření, pokud je člověk opálený a bílá mu sluší:) Sama bych si ale asi na all white netroufla.
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top