7 Things I Really Wanna Do This Summer

Loňské léto jsem hodně pracovala a letos jsem se rozhodla, že si ho pořádně užiju. A proto jsem si udělala prázdninový wishlist věcí, které chci tyhle prázdniny určitě zažít. Možná jsou to jenom maličkosti, ale léto uteče a vy si uvědomíte, že jste neudělali nic z toho co jste chtěli.
Navíc na konci prázdnin odjíždím na Erasmus a pak neuvidím některé svoje kamarády hodně dlouho.

Pár bodů ze svého wishlistu vám chci ukázat:
1. Udělat si piknik
2. Jít s přítelem na lodičky. Myslím si, že v dnešní době to není zas takové klišé a je to super zážitek.
3. Jet na víkend s mamkou do wellnessu. Nezapomeňte si o prázdninách udělat čas i na rodiče.
4. Jít do zoo.
5. Jet na fesťák. To přece k létu patří.
6. Jet s přítelem do Amsterdamu.
7. Užít si super party s kamarádama.


Last summer I worked a lot and this year I totally want to change it and enjoy every moment. And that's why I did my holiday wishlist. Perhaps there are just little things but then summer pasts and you realize that you didn't anything you wanted. And at the end of August I'll go to Erasmus so I won't see my friends for a long time.

I want to show you some points from my wishlist:
1. Go to a picnic
2. Go to boats with my boyfriend. I think nowadays it's no so much cliche and it's really romantic.
3. Spend weekend with my mum in wellness. Don't forget to make time to your parents during holidays.
4.Go to the zoo.
5.Enjoy some summer festival. 
6. Visit Amsterdam with my boyfriend. 
7. Enjoy great party with my friends.



Jinak dnešní outfit je hodně jednoduchý a je to můj další outfit s touhle šedivou skater sukní.  Mohli jste jí už vidět v outfitu Pretty Daisy nebo Bloges Market II. Outfit. Tu jsem doplnila krátkých černým crop topem s krásnými zády a novou aktovkou. Ten den bylo vážně vedro, takže doplňkům jse moc nedala kromě zlatého ananasu na krku. A vlasy jsem zamotala do drdolu, ve kterém sice vypadám jako skřítě, ale co :D.
***
However this outfit is really simple and it's another variant of outfit with my grey skater skirt. You could see it in my Pretty Daisy outfit or Bloges Market II. Outfit. And I added to it black short crop top with nice back and my new handbag. That day was so hot that I didn't wear big accessories and I had hairs in a bun. I know I look like an elf but I don't care :D.







Crop Top+Bracelet Ring: Tally Weijl, Skater Skirt: Sinsay, Shoes+Chain: H&M, Handbag: F&F, Sunglasses: C&A


Přidávám fotku svého přítele jako malý tip na letní styling pro pány. Styl nedbalá casual elegance úplně miluju. A co vy holky? ;)

Jaký je váš prázdninový wishlist?
***
The last picture is photo of my boyfriend like a little summer styling tip for men. I love this casual elegance. And what about you ladies? ;)

What is on yours summer wishlist?

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Jůů, kam jedeš na Erasmus Káji? :)) Jinak přeju ty nejkrásnější prázdniny a gratuluju k úspěšnému zvládnutí zkoušek ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pojedu do Španělska. Konkrétně do města San Sebastian, které je hned u moře :) A děkuju :-* Taky ti přeju super prázdniny!

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top