Be My Valentine

A je to tady zase. Valentýýýýýn! Vím, že spousta lidí tenhle "svátek" vážně nesnáší z různých důvodů, ale já ho mám ráda. Sice lásku a to, že mám někoho ráda dávám těm lidem najevo daleko častěji, ale proč ten den nevyužít a neudělat pro druhého něco speciálního? 
Ráda toho druhého potěším tím, že pro něj vymyslím nějaké překvápko a třeba někam vyrazíme. Takže co takhle místo vymýšlení dárku pro přítele ho vzít třeba do kina na film, který chce dlouho vidět, jít bruslit, uvařit si něco dobrého nebo si dát romantickou koupel? Pro mě má tohle prostě větší kouzlo :).
Mám pro vás připravené tři outfitové koláže inspirované právě Valentýnem.
***
It's here again. Valentine's Day! I know that not everyone likes this feast for many reasons, but I like it. I show my love to others very often but I think this day is great opportunity to show it in some other way.
I don't like giving presents on Valentine's Day. I prefer to do something special. So stop thinking about present for your boyfriend and you just take him to the cinema for movie which he wants to see. What about go ice skating, cook something good or have a romantic bath together? For me this is more charming :).
I have three ideas how to dress inspired by Valentine's Day.


Casual Valentine


První outfit jsem pojala v jednoduchém a každodenním stylu. Protože ne každý se chce obléct nějak extra nebo jdete třeba na procházku, takže to ani nechcete nějak řešit. Základ outfitu je například nějaká bílá halenka s šedými džínami. K tomu nejlépe pohodlnější boty, a jestli vám nebude zima nebála bych se ani tenisek jako Nike Air Max. Tenhle jednoduchý základ bych doplnila něčím nejlépe v pastelových barvách, aby to dalo looku šmrnc a nevypadal obyčejně.
***
First outfit is in casual style. I know that not everyone wants to be special dressed and if you go for a walk for example it's perfect. Basic of the look is for example white top with grey jeans. You can wear some comfortable shoes (even like Nike Air Max) just complete it with some pastel piece and it'll look amazing.

Romantic Valentine

Jaký jiný by mohl být další outfit než právě romantický. Musím říct, že se mi tenhle styl hrozně líbí a k Valentýnu prostě patří. Obléněte si šaty nebo sukni s nějakým romantickým topem a vůbec bych se nebála roztomilých doplňků, jako prstýnek s nápisem "Love" nebo mašliček do vlasů. Jen nezapomeňte, všeho s mírou.
***
Of course there's also romantic outfit. I really like this style and it just belongs to Valentine's Day. If you wanna wear dress or skirt with romantic top is up to you and don't be afraid of cute accessories like ring with "Love" or bows. Just remember less is more.

Sexy Valentine

Jestli chcete udělat opravdu dojem tak určitě neuděláte chybu, když ukážete trošku svého "sexy já". Jak sexy už je na vás, ale určitě bych zvolila právě černo-červenou kombinaci. U mě vedou oboje šaty s dlouhými rukávy a pak černý overal. Jak vidíte přidala jsem spodní prádlo. Myslím si totiž, že když budete mít na sobě hezké prádlo hned se budete cítit líp a sebevědoměji. I když ho nikdo neuvidí ;).
***
I'm sure you'll look amazing in this sexy look. How much sexy you wanna be is just on you, but I would choose this black and red combination. My favourite are dresses with long sleeves and than black jumpsuit. In this picture you also see beautiful lacy underwear. I think that when you wear underwear like these you feel good and sexy even when nobody see it ;).

Jak se těšíte na Valentýna vy? A jak ho oslavíte?
***
Are you excited about Valentine's Day? And how do you celebrate it?

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top