MBPFW FW2017 | In Points


Praha opět ožila módou v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku a já jsem tam jako vždy nemohla chybět. V dnešním článku vám chci v bodech popsat jak to na takovém Fashion Weeku vypadá.
                                                                                                                                                                       

Fashion Week je jedno velké čekání. Čekáte na to než vás pustí do lokace, ve které se přehlídky konají. Pak čekáte než začne přehlídka (někdy má klidně i 30 minut zpoždění). No a nakonec čekáte než budete moct odejít, protože je všude strašně moc lidí a nemůžete se přes ně dostat.

Všude jsou zajímavě oblečení lidé. Najdete tam elegantně oblečené lidi, crazy looky, které opravdu vybočují z řady oblečením nebo make upem. Ale taky se tu najdou normálně oblečení lidé, kteří nejspíš tolik neřeší, co si na sebe vezmou a jdou se třeba podívat jen na jednu přehlídku.

Ať už si na sebe vezmete cokoliv rozhodně na Fashion Weeku bude spousta lidí oblečených daleko líp než vy, takže v tu chvíli si začnete připadat, jak kdybyste tam přišli v pytli a začnete okukovat všechny okolo, abyste se inspirovali, co si vzít příště.

Černá je barva Fashion Weeku, a když nejdete v černé nebo aspoň v tmavých barvách, budete si opět připadat jak kdybyste přišli v pytli. Neonově růžovém pytli.

Na téhle akci jde vždycky o vzhled a každému je v podstatě jedno, jestli máte dobré srdce. Takže si klidně můžete řídit heslem "vyfikni se a nahoď bitch face".

Při některých přehlídkách si říkáš, co to návrháři zase vymysleli a u některých, že byste chtěli všechno. Ten pocit, že nutně všechno potřebuju jsem měla u přehlídky Kateřiny Geislerové a Tique by Petra Balvínová.

Chcete zajít na co nejvíc akcí z doprovodného programu, ale ve finále to mezi přehlídkami moc nestíháte a tak stihnete nejspíš jen jednu. Ale příště na ten Sustainable Fashion Day fakt půjdu.

Když MBPFW skončí tak i přes všechno čekání, bolení nohou, spěchání na přehlídky a nepohodlné outfity, stejně myslíte jenom na ty dobré věci jako skvělé přehlídky, street fashion a atmosféru celé akce. A už se prostě nemůžete dočkat dalšího týdne módy.
                                                                                                                                                                    

A čím si mě získal zrovna tenhle Fashion Week, který se konal v OD Kotva?
Rozhodně právě svou atmosférou! Tím, že street style byl podle mě nejvýraznější ze všech fashion weeků, na kterých jsem zatím byla a samozřejmě i přehlídkami. I když na zářijovém Fashion Weeku 2016 byly přehlídky větší show.



CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Strašně bych se někdy chtěla na nějaký Fashion Week podívat! muselo to být skvělé! Jinak na té poslední fotce ti to moc sluší :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to super, Fashion Week je rok od roku lepší :) Určitě se tam jednou podíváš.

      Vymazat
  2. Hrozně moc ti závidím! Mým snem je se podívat na Fashion Week! Ať už na ten v Praze nebo třeba v Miláně! ♥♥♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na něj jednou podíváš :) Na ten v Miláně bych se taky jednou chtěla dostat.

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top