7 Benefits of Working Out Except Hot Body


Jestli mě sledujete na blogu, na Facebooku nebo na Insta Stories (caroline_daisy7) tak víte, že cvičení miluju a chodím cvičit několikrát týdně. Nebudu ze sebe dělat nějakou hroznou "fit girl", ale bez toho času, kdy ze sebe vydám ve fitku úplně všechno, bych se necítila tak dobře, jak se teď cítím. Je to něco, co mě hrozně baví a tady jsou výhody cvičení, kromě vysportovaného těla, které na sobě pozoruju.


1. Při cvičení se vyplavují endorfiny, takže se pak díky tomu cítíte šťastnější a máte hned lepší náladu.

2. Máte ze sebe lepší pocit, připadáte si o něco sebevědomnější a hlavně, jste víc spokojení sami se sebou.

3. Když chodím pravidelně cvičit daleko líp se mi večer usíná, protože se tělo jednak unaví a navíc si u toho vždycky vyčistím hlavu.

4. Necítíte se provinile, když si jednou za čas dáte něco nezdravého. Už si totiž nemusíte říkat, že byste neměli a v myšlenkách se za to trestat. Naopak se odměňte za to, jak jste makali.

5. Můžete si koupit nové oblečení a to i takové, ve kterém byste se předtím necítili. Třeba crop top, minisukni nebo top s odhalenýma zádama.

6. Než jsem začala pravidelně cvičit vždycky jsem se celkem dost zadýchala při dobíhání tramvaje nebo když jsem musela vyjít schody v metru. Teď už to v pohodě zvládnu.

7. Když se začnete pravidelně hýbat vetšinou začnete jíst zdravěji a hlídat si pitný režim. A to je dobré nejen pro vaše tělo, ale hlavně pro vaše zdraví.

Před pár dny jsem poprvé zkoušela tenhle typ copánků. Co vy na to? :)
                                                                                                                                                                                                  
Chodíte pravidelně cvičit?  


CONVERSATION

3 komentářů:

  1. Hlídat si pitný režim! To bych potřebovala, ale pořád někde běhám a pak to dopadne tak, že denně vypiji stěží tak půl litru - měla bych se stydět. Copánky jsou pěkné :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s sebou zkus všude nosit flašku s vodou (aspoň tu malinkou 0,3). Nebo si do vody přidej třeba citron nebo jiné ovoce, aby ti chutnala víc. Děkuju :-*!

      Vymazat
  2. Ty copánky jsou úžasný! Kéž bych si je uměla tahle hezky uplést! :D Pravidelně cvičit bohužel nechodím, ale snažím se alespoň párkrát do týdne si zapnout Cassey a totálně vypnout! Je to úžasný pocit! Přesně jak jsi napsala! ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top