Zapojte se do krásné kampaně značky Dove - #jsmekrasne


Vždycky se mi myšlenka kampaní Dove moc líbila. Věřit sama v sebe a být se sebou spokojená jsou věci, se kterými má někdy problém snad každá holka nebo žena. Proto, když mi přišla pozvánka na tiskovku k jejich nové kampani, hned jsem si řekla, že tam chci jít. A tak jsem jedno dopoledne dorazila  do krásných prostor Soho v Praze, dala si výborné sushi a poslechla si co má Dove v plánu. A teď si to přečtěte i vy.

Značka udělala průzkum o tom, jak se vnímají a hodnotí české ženy. Výsledky ukázaly, že jen 1% žen o sobě řekne, že jsou krásné. Hlavně o sobě říkáme, že jsme průměrné, dobře vypadající nebo přírodní. Přitom ale 70% z nás tvrdí, že většina žen si není vědoma své skutečné krásy. To opravdu sedí, protože často jsme schopný říct kamarádce ať se nepodceňuje, že je krásná, ale přitom to nikdy neřekneme samy sobě.

Dove proto vymyslel nový projekt #jsmekrasne, aby inspiroval Češky ke změně. Nejdůležitějším krokem k sebedůvěře je totiž to umět se sama pochválit. 1. února 2016 se spustila webová stránka www.jsmekrasne.cz, díky které chce značka inspirovat české ženy ke změně svého, často nepřiměřeně negativního, hodnocení. Na stránce můžete zvýšit počat krásných žen svým anonymním hlasováním a šířit motivaci mezi ostatní. Můžete taky sdílet svůj příběh, ozdobit si profilovku zlatou holubicí nebo za svou odvahu získat odměny od značky Dove.
V září projekt vyvrcholí a Dove vyhlásí kolik českých žen si uvědomuje svojí krásu.

Je to skvělý nápad, takže se určitě nezapomeňte zapojit. Každá jsme krásná, akorát si to často neuvědomujeme nebo se to bojíme říct.



Co říkáte na nápad kampaně? Zapojíte se?
Sledujte mě na Instagramu a Snapchatu: caroline_daisy7
***
Follow my Instagram and Snapchat: caroline_daisy7

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top