Adidas SS 2016


Jaro a léto se už pomalu, ale jistě blíží a tak Adidas přišel s představením jejich nové kolekce. To proběhlo v krásných prostorách, kde je normálně kadeřnický salon. Hezky se tam o nás postarali a já bych chtěla Adidasu moc poděkovat za pozvání. A co je tedy u značky nového?
***
Spring will be here soon so Adidas presented their new collection. The presentation was in beautiful place, where is normally hair studio. I enjoyed it and I want to thank Adidas for inviting me. So what's in their new collection?


Ve fitness kolekci najdete grafické a geometrické potisky ve výrazných barvách, jak v zářivých, tak i tmavších odstínech. Sportovní podrprsenky jsou ve třech stupních podpory a hlavně krásných designech. Oblečení se dá dobře vrstvit a poskládáte si z toho outfit na jógu, zumbu, kruhový trénink nebo prostě klasicky do fitka.
Kolekce na běh se zaměřila na jemnější pastelové barvy a velký výběr funkčního oblečení a samozřejmě i obuvi. Najdete tam prostě úplně všechno co byste si na běhání mohli přát - jednobarevné legíny, vzorované šortky, lehká trička a tílka a nesmím zapomenout na technologii Climachill, která se vám bude hodit hlavně v horkých letních dnech.
***
In the fitness collection are graphic and geometric prints in nice colors. Sports bras are in three levels of support and beautiful designes. You can wear the clothes to yoga, zumba, crossfit training or just to the gym.
Running collection has pastel colors and large selection of functional clothes and shoes of course. You can find there everything you need to running - leggings, printed shorts, T-shirts from light materials. And I can't forget to mention Climachill technology, which will be very helpful in hot summer days.


V jedenácté kolekci Stelly McCartney je zkombinovaný styl 70. let s funkčními technologiemi. Hlavním bodem kolekce je myšlenka stylového outfitu na maraton. V této kolekci je více jasných barev a exotických potisků.
Nakonec nesmím zapomenou na novinku z loňského roku, která samozřejmě nechybí ani letos, a to je oblečení se zářivými nápisy StellaSport. Tu určitě nesmíte v obchodech vynechat.
***
In the eleventh Stella McCartney's collection is combined style of 70s with functional materials. The main inspiration is stylish outfit to marathon. There are also nice colors and exotic prints.
Finally I have to mention new from the last year, which is here also this year. It is clothes with colorful signs StellaSport. You have to check it in the stores.


K Adidasu samozřejmě patří i jejich kolekce Originals, což je sportovní oblečení v streetovém pojetí. Letos tam najdete přepracované kultovní kousky, ale i nové modely. Největší prostor dostala stylová obuv, což určitě potěší všechny milovníky tenisek. Těšte se na nová provedení tenisek Superstar nebo Stan Smith.
***
Collection Originals is important part of Adidas and this year you can look forward to traditional and new pieces. The main space have sneakers and there are new versions of Superstar or Stan Smith.


Mně se kolekce moc líbí. Mám ráda barevné oblečení na sport a v téhle kolekci jsem si našla několik oblíbených kousků. Nezapomeňte, že to jak se při cvičení cítíte ovlivňuje váš výkon. A přiznejme si to, když máme něco hezkýho na sobě a cítíme se v tom dobře, tak do toho jdeme prostě naplno. Nebo aspoň já to tak mám.
***
I like this collection. I like colorful clothes to sport and I have some favorite pieces here. Don't forget that how you feel affects your exercise. And all of us have to confess, that when you have some nice clothes in which you feel good, you just go for it. At least I feel it like that.


Co říkáte na novou kolekci? Co se vám líbí nejvíc?
Sledujte můj Instagram a Snapchat: caroline_daisy7
***
What do you think about new collection? Do you have any favorite piece?
Follow my Instagram and Snapchat: caroline_daisy7

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top