Photodiary #6 - Pamplona & Puente la Reina


Před pár týdny jsme jeli na výlet do Pamplony. Vyrazili jsme brzy ráno a nejdřív se zajeli podívat do malého městečka Puente la Reina, které je kousek od Pamplony. Je to tam moc hezké, krásné staré uličky a překvapilo mě, kolik tam měli kostelů, protože jich tam bylo vážně dost. Možná vám název města nic neříká, ale skoro určitě jste někdy viděli na fotce krásný most, který se jmenuje stejně - Puente la Reina. 
Po procházce městem jsme se vrátili do Pamplony a pořádně si to tam prošli. Určitě je škoda Pamplonu nenavštívit, protože je to zajímavé město, které má hezkou hlavně starou část. Je známé hlavně díky svátku býků San Fermín, při kterém běhají ulicemi odvážlivci, které honí býci. My jsme se samozřejmě byli podívat u býčí arény, taky jsme viděli radnici odkud býci vybíhají (fotka nahoře) nebo třeba na vyhlídku na město. 
Tak to bylo pár vět k našemu výletu. Ale tenhle příspěvek je hlavně o fotkách, takže se nebudu moc rozepisovat ať se můžete na fotky podívat :).

Nejdřív fotky z Puente la Reina.
***
Few weeks ago I went with my friends on the trip to Pamplona. We went early in the morning and first we visited small town Puente la Reina, which is near to Pamplona. It's nice town where you can find beautiful old streets and (surprisingly according to size of the town) a lot of churches. Maybe you don't know this town, but I'm almost sure that you have ever seen amazing bridge, which is in this town, on some pictures. Its name is the same as name of the city - Puente la Reina. 
After walk around the town we got back to Pamplona. I think it's a shame to not visit this city when you are around, because it's very nice, especially old part. This city is well-known for feast San Fermín, when brave people run before bulls. We went also take a look to arena for bullfighting, town hall where San Fermín starts and viewpoint of the city.
But that's enough about my trip and the cities, because this post is mainly about pictures.

First you can see photos from Puente la Reina.


Most Puente la Reina.
* Bridge Puente la Reina.
Ta fotka není nakřivo. Most je :)
* This picture isn't crooked. The bridge is :)

A teď fotky z Pamplony.
***
And now Pamplona.

Aréna na býčí zápasy.
Radnice odkud vybíhají býci.
* Town hall where bull run starts.


Byli jste někdy v Pamploně? Kam do Španělska byste se chtěli podívat?
Sledujte můj Instagram a Snapchat: caroline_daisy7
***
Have you ever been in Pamplona? What city in Spain would you like to visit?
Follow my Instagram and Snapchat: caroline_daisy7

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top