Father's Day Gift Ideas


No ahoooj! Tak jsem zase tady mé milé čtenářky a čtenáři. Poslední článek 11 Reasons to Smile Every Day jsem vydala skoro přesně před měsícem a pak se na blogu nic nedělo. Pauza byla kvůli zkouškovému, kdy jsem většinu svého času trávila ve škole nebo nad učením a psaním seminárek, v práci nebo ve fitku. Teď už mám ale všechno KONEČNĚ za sebou a školu budu řešit nejdřív v říjnu na začátku semestru. Taky milujete ten pocit, když vám spadne ten "zkouškový" kámen ze srdce?

Ale abych se vám tu jen zbytečně nevypisovala o zkouškovém, tak jdu rovnou k věci. 18. 6. bude Den otců a ať už si o něm myslí kdo chce, co chce, podle mě je fajn i taťkovi dát nějakou drobnosti nebo ho třeba vzít na kafe. Takže jsem dala dohromady pár tipů na drobné dárky a doufám, že se vám budou líbit a inspirují vás.

Father's Day Gift Ideas

1. Co takhle dát taťkovi nějaké vtipné ponožky, které by si pravděpodobně sám nekoupil. Super ponožky najdete vždycky v Topshopu, ale taky začínají mít dobré ponožky třeba v H&M.

2. Super dárek je podle mě malá peněženka nebo spíš jen pouzdro na karty. Chlapy většinou neradi nosí velké peněženky a je ideální, když se jim peněženka vejde do kapsy. A v létě většinou nechtějí nosit ani tu "dobře velkou" peněženku, takže tohle je podle mě fajn alternativa. Drobné do ní sice nedáte, ale hlavně, že se tam vejdou doklady, karty a bankovky.

3. Voňavka nebo tělový sprej je dárek, který snad nemůže nikoho zklamat. Takže jestli chcete dát taťkovi nějaký dražší dárek, určitě mrkněte na nějakou pěknou voňavku. A zkuste se podívat po třeba ne úplně typických vůních, jako mají v Lush nebo dalších obchodech s přírodní kosmetikou.

4. Powerbanku má dneska snad každý, kdo má smartphone a internet v mobilu. Ale jestli jí váš taťka nemá nebo mu třeba chybí nějaká skladná do kapsy, určitě to je fajn drobnost, která se vždycky hodí :).

5. Další tip na dárek je tumbler na kafe s sebou. Třeba ve Starbucksu maj moc hezký. Hrozně mě zaujal stříbrný s šedivým "držátkem" a nápisem Starbucks. Nebo můžete vybrat třeba pěkný hrníček. Seženete klidně i různé s nápisem "the Best Dad", i když to mi přijde trochu klišé.

6. Jídlo je ve finále snad ten nejlepší dárek ze všech. Takže stačí vyrazit do obchodu a nakoupit tam spoustu dobrot, které má taťka rád (sušená šunka, oříšky, chipsy, suchý cider atd.). Přidejte k tomu přáníčko, které ručně napíšete a všechno zabalte do pěkného balíčku.

7. Jestli má váš táta vousy, tak ho určitě potěší, když mu koupíte něco na jejich úpravu. Na eshopu Trendhim seženete vosky nebo balzámy na vousy a klidně i hřebínky. To je něco, co by si taťka sám nekoupil, ale bude mít radost, že to od někoho dostane.

                                                                                                                                                                         

Co si myslíte o Dni otců? Máte nějaký další tip na dárek?

CONVERSATION

1 komentářů:

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top