The Color Run 2017


Taky vám přijde, že se s různými barevnými běhy v posledním roce roztrhl pytel? Mně teda jo, ale i přestože jich je víc a víc, nejvíc mě to zase táhlo na The Color Run. Ten se konal 3. června na pražském Výstavišti. A jaké to bylo?

Když jsme dorazili na Color Run už tam bylo dost lidí a "party" byla v plném proudu. I když bylo téma letošního ročníku Dream, Tak jsem byla ráda, že nechali bar s koktejlama z loňského roku. Bylo totiž docela horko, takže dát si osvěžující piña coladu a okurkový drink bylo vážně super. A navíc všechny koktejly měli i v nealkoholické verzi, takže za to určitě palec nahoru. Stejně jako za skvělou organizaci, protože v areálu vážně nic nechybělo (záchody, stánky s jídlem a pitím, zkrášlovací zóna, fotokoutek atd.)

A teď už k samotnému běhu. Letošní Color Run pro nás byl spíš Color Walk, protože bylo fakt celkem vedro, takže se nám nechtělo běhat. Takže jsme vždycky chvíli běželi, chvíli šli. Ale to je na téhle akci právě super, protože je na vás, jestli poběžíte nebo půjdete. Ovšem když jsme dorazili do barevných zón, tak jsme se rozhodně nešetřili a pořádně si to užívali. To vždycky vypukla barevná válka. Asi jsem neviděla nikoho tak barevného jako jsme byli my, hihi. Po uběhnutí 5km na nás v cíli čekala medile s JEDNOROŽCEM (nejlepší medaile!) a voda. Tu na mě Martin hned v zápětí vylil :)
Cestou domů jsme se ještě zastavili v Burger Letná na nejlepší (a zasloužený) burger a hranolky. To jsme si vzali do Stromovky a snědli si to venku. Takže si asi dokážete představit pohledy lidí, když nás viděli. V areálu sice byla možnost se očistit, ale my jsme nechtěli. Jen ať každý vidí, že jsme byli na Color Runu, no ne?

A jak bych ten letošní ročník nejšťastnějšího běhu na světě shrnula? Byla to pecka. Všude byla pozitivní energie, dobrá nálada, spousta barev a prostě nešlo odejít se špatnou náladou. Už se nemůžu dočkat příštího roku. 
Tak a teď mrkněte na fotky :)



CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Jé to je super, já nevěděla že je Color Run i v Praze! To určitě příští rok poběžím! Super fotky, moc se ti povedly😎​

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to musíš vyzkoušet! Je to sranda a užiješ si to :) Děkuju.

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top