Photodiary #8 - Barcelona, Part I.


V minulém Photodiary jsem vám ukázala fotky z Ibizy, první zastávky našeho výletu s holkama. Druhý den našeho výletu jsme se já a kamarádka Evča odpojily a letěly jsme do Barcelony. Hned od začátku se nám všechno tak s*alo, že jsme si říkaly, že to snad ani není možný. Z ležiště jsme bus stihly jen tak tak, dovezl nás do centra, kde jsme čekaly na bus do hostelu. Po půlhodinovém čekání a kontrolování jízdních řádů jsme zjistily, že celou dobu čekáme na špatné zastávce. Když jsme se dostaly na zastávku u hostelu, tak jsme zjistily, že musíme jít do hrozného kopce a vyšlapat asi milion schodů. 
Druhý den se mi vybil telefon a vůbec nešel zapnout a mapy Evča zapomněla v hostelu, takže jsme byly bez mapy a možnosti podívat se co všechno jsme chtěly vidět. Jediné štěstí bylo, že jsem si s sebou vzala i iPad, takže jsme pak hrozně nenápadně chytaly wifi u Starbucksu. 
A tohle je teprve začátek, ale abych tu nevypisovala co se nám všechno stalo určitě se podívejte na můj vlog a příští Photodiary, protože jsem Barcelonu musela rozdělit do dvou částí.
***
In last Photodiary I showed you photos from Ibiza, first stop of our trip. Second day of the trip me and Eva flew to Barcelona. From the beginning everything was getting worse and worse in almost funny way. We almost missed bus from the airport, then we waited for more than 30 minutes and then found out that we waited at the wrong bus station. When we finally got to the bus station near to our hostel we say that we have to go up to big hill and climb a million stairs. 
The next day my phone died and I couldn't turn it on and Eva forgot maps in the hostel so we didn't have anything to look what we wanted to see. Good thing was that I took my iPad with us, so then we were trying log in Starbucks' wifi. Really inconspicious. 
And this is just a beginning of this story, but you can see more in my vlogs and next Photodiary, because I had to split photos from Barcelona to two parts.


V Barceloně jsme neměly zase tolik času, takže jsme se šly podívat na hlavní památky. Rozhodně největší dojem na nás udělala Sagrada Familia, protože to je vážně velkolepá stavba. Fotek zvenku i zevnitř mám asi tisíc. Jen je škoda, že fotky kazí jeřáby a další stavební technika.
Tip: Určitě Sagrada Familiu navštivte jestli budete v Barceloně. Nekupujte lístky na insternetu, kupte je na místě, vyjde to levněji. Jděte si je ale koupit s předstihem, protože volná místa budou třeba až za 3 hodiny.
***
We didn't have so much time in Barcelona, but we saw the main monuments. Definitely the most amazing monument was Sagrada Familia, because it is really magnificent building. 
Tip: When you are in Barcelona you have to visit Sagrada Familia. Don't buy tickets online, buy it there because it is cheaper. Go buy it in advance, because free places can be after 3 hours.


Další budova, která se mi hrozně líbila je Casa Mila, která byla navržena Gaudím a je na seznamu UNESCO. Mám ráda zajímavé budovy jako je právě tahle, Navíc měli vážně krásnou vánoční výzdobu. Samozřejmě nesmí chybět i další střípky z procházky městem.
***
Another building that I really liked was Casa Mila, which was designed by Gaudí and is on UNESCO list. I like these interesting buildings like this one. And they had beautiful Christmas decorations. Of course I have more photos of the city in this Photodiary.



Příště uvidíte fotky z procházky noční Barcelonou, Park Guel, Casa Batló a Arc de Triomf.
***
Next time you'll see photos of night Barcelona, Park Guel, Casa Batló and Arc de Triomf.


Byli jste někdy v Barceloně?
Sledujte mě na Instagramu a Snapchatu: caroline_daisy7
***
Have you ever visited Barcelona?
Follow my Instagram and Snapchat: caroline_daisy7

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top