Photodiary #7 - Ibiza


Jako první se musím omluvit a to rovnou dvakrát. První omluva je za to, že poslední zhruba dva týdny jsem na blogu nebyla aktivní. Bylo to kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkama na výletě. Ve Španělsku byl prodloužený víkend a my jsme se rozhodly využít volných pět dní na plný pecky. Takže jsme se jely podívat na Ibizu, do Barcelony a do Valencie. Jenže pak jsem měla hrozně moc věcí do školy a měla jsem toho až nad hlavu.
Druhá omluva je za to, že se z mého blogu na pár dalších dní stane spíš cestovatelský než módní blog, protože mám z výletu tolik krásných fotek, že je sem prostě musím dát. Doufám, že mi to odpustíte a užijete si moje další cestovatelské příspěvky. 
***
Firstly I have to apologize and for two things. My first apology is for that for last two week I wasn't be active on my blog. It was because I went to a trip with my friends. We decided to visit Ibiza, Barcelona and Valencia. Unfortunately after this amazing trip I had a lot of things to school.
My second apology is because this blog will be for next posts more about traveling than about fashion. It is because I have a plenty of a great pictures and I want to share them with you guys. I hope you'll forgive me this and that you will enjoy my traveling photodiaries.



Cela náš šílený výlet vznikl, když jsme objevili levné letenky na Ibizu za 45€. Pak už šlo plánování samo a my se těšily, že pátek a sobotu strávíme na Ibize, v sobotu večer se přesuneme do Barcelony, kde zůstaneme do pondělí a potom v pondělí odpoledne se přesuneme na naší poslední zastávku - do Valencie.

Dneska vám ukážu fotky z naší první zastávky, kterou byla Ibiza. Asi nejvíc vás bude zajímat jaká byla party na Ibize. Byly jsme s holkama v klubu Pacha, který je nejznámnější na Ibize. Bylo to tam super, i když musím říct, že hudba tam mě zklamala a čekala jsem, že to bude větší pecka. Vstup jsme platily 10€ a v létě to prý stojí 80€ a stojí se na vstup dlouhá fronta.
Druhý den jsme se šly podívat na pláž. Bylo nádherné počasí, takže jsme si s holkama odpočinuly po páteční noci a opalovaly se. Taky jsme nafotily super "nahoře bez" fotky a tím nejspíš udělaly ostatním na pláži celkem dobrou show. Později jsme se šly podívat po městě. Ibiza je moc hezká a nejvíc se mi líbil přístav a maják, kde jsem udělala asi milion fotek.

Večer po procházce jsme si s Evčou dobalily věci a jely na letiště, protože jsme letěly do Barcelony. Doufám, že se budete těšit na příští Photodiary, protože fotek z Barcelony mám možná i na dva příspěvky :).

***
We started thinking about this trip when we found out cheap flight tickets to Ibiza for 45€. Then we decided to go on Friday to Ibiza, in Saturday evening flight to Barcelona, and on Monday our last stop - Valencia. 

Today I want to show you photos from ours first stop, which was Ibiza. I bet that you want to know how was party there. I was with the girls in night club Pacha, which is the most famous in Ibiza. And well, it was great. Club was very nice, but I was disappointed by their music, because I expected it will be a lot better. Entrance was 10€, but in summer it cost 80€ and the queue is really long and around the corner.
The second day we went to the beach. The weather was so beautiful, we had a rest after Friday night and lay on the beach. We also took very funny "topless" photos and in my opinion we did very interesting show for everyone around. Later we walked around the city. Ibiza is very nice and my favorite place there was the port with the lighthouse, where I took thousands of pictures.

In the evening me and my friend Eva packed our things and we went to the airport, because later we flew to Barcelona. I hope you are looking forward to next Photodiary, because a have really lots of pictures from Barcelona, even maybe for two posts :).

Pacha byla všude (dokonce i jako obchod na letišti)
* Pacha was everywhere (they have even store at the airport)
Palec nahoru za nápad jak zrecyklovat plastové kelímky :)
* Thumbs up for this great idea how to recycle the plastic cups :)

Byli jste někdy na Ibize? Kam jste v poslední době jeli na výlet?
Sledujte můj Instagram a Snapchat: caroline_daisy7
***
Have you visited Ibiza? Where did you go to the trip in last days?
Follow my Instagram and Snapchat: caroline_daisy7

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Na Ibize jsem byla před desíti lety a doufám, že se tam jednou zase podívám. Ani ne tak pro její pověstný noční život, protože bych z něj stejně nic neměla, jako spíš pro celkovou atmosféru ostrova a jeho architekturu. A jelikož kamarádka žije na Mallorce, tak by bylo fakt smutný, kdybych Ibizu už nenavštívila! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotografie. Chcela by som tam ísť raz niekedy tiež! ♥

    Prajem pekné prežitie vianočných sviatkov ^^~ | Gabrielle
    ♡ Bio and natural cosmetics ♡
    ♡ christmas giveaway | Realash - lash enhancer ♡

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top