The Color Run

Dneska vám chci říct o akci, která je podle mě úplně super! Jde o The Color Run neboli Pět nejšťastnějších kilometrů na Zemi. Při běhu se neměří čas, protože jde o zábavu a radost z běhání. Propojení pozitivní energie a zdravého životního stylu. Účastníci budou na každém kilometru zasypáváni různými barvami od hlavy až k patě.







Kde: Praha, Výstaviště Praha/park Stromovka
Kdy: Sobota 30. 5. 2015 od 14hod.

Od roku 2012, kdy běh vznikl, se ho zúčastnily téměř 2 miliony lidí. A přidat se může každý, kdo se zvládne dostat ze startu do cíle. A je jedno, jestli bude nejrychlejší, nejpomalejší nebo bude třeba skákat na jedné noze. Jediný kdo musí zůstat doma jsou zvířecí mazlíčci.


Startovné na akci si můžete koupit online na www.thecolorrun.cz nebo prostřednictvím Ticketportal. V ceně startovného je startovní balíček, ve kterém najdete závodní tričko, 2x tetování The Color Run, čelenku, tašku, balíček barev a startovní číslo. Po uhrazení startovného vám balíček přijde na doručovací adresu. Na místě si ho budou moct vyzvednout běžci od 9 do 14 let a účastníci s doručovací adresou mimo ČR. Každý závodník ještě získá v cíli medaily.
Na závěr této báječné akce se budete moct zúčastnit The Color Run afterparty pro běžce.


Barvy vybuchující při The Color Run jsou čistě přírodní, tvořeny potravinářským škrobem, takže jsou zdravotně nezávadné. Z oblečení je snadno dostanete dolů, stačí dát všechno do pračky. Ale jestli si budete chtít závodní tričko nechat barevné bude stačit, když ho postříkáte octem a přežehlíte. Na místě budou i úschovny, kam si můžete dát věci, které nechcete mít od barev.

Běhu se mimo jiných celebrit zúčastní i olympijská vítězska Eva Samková.


Co na akci říkáte? Máte chuť se zúčastnit?
Já se už nemůžu dočkat!

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. hrozně ráda bych natu akci šla, ale bohužel budu stále mimo ČR. viděla jsem událost i na color run v amsterdamu, ale tady je o hodně dražší:((

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top