MBPFW I.

Jak možná víte z Facebooku nebo Instagramu měly jsme s Wendy možnost zúčastnit se letošního jarního Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu. Bylo to super. Viděly jsme krásné přehlídky, úžasné modely, hezky oblečené lidi, blogerky a celebrity.
Chtěla bych vám ukázat můj outfit z prvního dne, soboty. Vzala jsem si barevné šaty z Vinted, které jsou původně z Topshopu. Neseděly mi úplně perfektně. Byly trochu volnější a delší, ale to vyřešila šikovná švadlena. Jelikož jsou šaty výrazně barevné, sladila jsem zbytek outfitu v černé barvě. Look jsem doladila tmavě fialovou rtěnkou, do které jsem se úplně zamilovala. Je z limitované edice Essence, která byla jen v drogeriích Teta. Líbí se vám tmavé rtěnky?

***
I was at Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend few days ago. You maybe know from my Facebook or Instagram I was there with my best blogger friend Wendy. We saw beautiful fashion shows, amazing clothes, nice dressed people, bloggers and celebrities.
I wanna show you my outfit from the first day (Saturday). I chose colorful dress from Vinted, but originally by Topshop. It didn't fit me perfectly but good seamstress helped me. Because dress is very significant I chose black for the rest of my outfit. I completed my look with dark purple lipstick and totally fell in love with it. It is so amazing. It is by Essence limited edition. Do you like dark lipsticks?






Ještě fotka v kabátku :).
***
My favorite coat :).

Dress: Topshop, Leather Jacket: Pimkie, Handbag: Armani Jeans, Tights: Primark, Shoes: CCC, Coat: Tally Weijl, Scarf: Sinsay

Nebojte se, že se o Fashion Weekendu víc nedozvíte. Můžete se těšit ještě na outfit ze druhého dne a taky na vlogy, které jsme s Wendulkou natočily. Těšíte se? :)

Zúčastnili jste se FW? Co byste si na takovou akci vzali vy?
***
Of course I'll have more post from Fashion Weekend for you. You can look forward to my second day outfit and vlogs, which we did. 

Did you participated FW? What would you wear?

CONVERSATION

1 komentářů:

  1. Ty šaty jsou krasne a ta bundička k nim je top! :-) A tvuj novy foťák vazne božský fotí! Zrovna upravuji svoje fotky a nádhera pro oko :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top