Vanessa Hudgens

Už dávno není jen hvězdička z High School Musical. Od té doby hrála třeba v Sucker Punch nebo Spring Breakers. Vzhledově se samozřejmě změnila taky. Vždycky ráda nosila hippies styl, což jí zůstalo a musím uznat, že jí vážně sluší. Nebojí se i odvážnějších hippie kousků (např. různé doplňky, klobouky nebo kamínky na obličej). 
Vždycky měla tmavé vlasy, ale letos to změnila. Obarvila se na blond a nechala si vlasy prodloužit (jako mořská panna). Prodloužené prameny později sundala a teď má vlasy po ramena. Jelikož fandím všem, kteří se rozhodnou pro nějakou podobnou změnu, tak jsem ráda, že se nebála a šla do toho. Doufám, že třeba bude inspirovat i některé další :)
***
Vanessa likes hippies style and I have to admit that she look amazing in it. She also wears more extravagant pieces (for example some accessories, huge hats or face jewerly). She always had dark hair, but this year she changed it. Before the Coachella festival she changed hair colour to blond and made her hair really long (like a mermaid). Now she has blond hair shoulder long. I like that she's not afraid of changes like this. I hope she will inspire you. :)























Líbí se vám víc s tmavými nebo světlými vlasy?
***
Do you prefer dark or blond hair on her?

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top