Beautiful Eos Presentation


Na pár tiskovek a prezentací značek jsem se už podívala a můžu vám říct, že nějaké vám v mysli neuvíznou a na některé naopak rádi vzpomínáte. A prezentace značky Eos rozhodně patřila mezi ty povedené. Byla tam skvělá atmosféra, lidi, jídlo a samozřejmě produkty. Dojem na mě udělaly už balónky a květinový nápis, a to jsem ještě ani nevešla do prostoru, kde se akce konala. 
Na samotné prezentaci se mi líbilo, že produkty byly naaranžované jako dekorace a zastupitelky značky ke každému něco řekly, třeba nám prozradily nejoblíbenější Eos balzámy některých celebrit. Ale protože jsem hlava děravá, tak už si bohužel na konkrétní věci nevzpomenu. Příště si to někam napíšu, slibuju.
Kromě balzámů nám představily i krémy na ruce a tělové mléko. O krémech na ruce jsem věděla, ale neměla jsem tušení, že mají i tělové mléko. Produkty jsme si mohli ovonět a vyzkoušet na místě, stejně jako zablbnout si ve fotokoutku. A korunu téhle akci dala zmrzlina, kterou dělali do takových těch ruliček (nevím jak se tomu říká). A byla teda výborná!
***
This presentation was really beautiful. The atmosphere, people, food and of course, Eos products. I liked that their products were arranged like decorations and we could try every one of them. Representatives of the brand told us details about every products and also some interesting things, for example, what celebrities like which EOS lip balm. Unfortunately I can't remember what exactly they said. Next time I'll write it down, I promise.


A jaké produkty Eos mě nejvíc zaujaly?
Rozhodně jejich tělové mléko Berry Blossom, které krásně voní, hezky se roztírá, dobře se vpije do kůže, a hlavně není mastné. Nic jiného teďka ani nepoužívám. Co se týká balzámů na rty mám je ráda a už jsem jich několik vyzkoušela. Vždycky jsem ale měla ty ovocné a až teď zkusila jejich mátový. Sama bych si ho asi nekoupila, ale teď vím, že rozhodně potřebuju další. Když si ho dám na rty mám takový svěží, mentolový pocit na rtech a to se mi (hlavně teď v létě) hrozně líbí. Další věc, která mi vyhovuje jsou jejich krémy na ruce. Zatím jsem zkoušela jen okurkový (zelený), takže nemůžu hodnotit jednotlivé vůně. Krém má vlastnosti tělového mléka, hezky hydratuje a hlavně se dobře vejde i do malé kabelky. Ale jinak znám i lepší krémy na ruce, takže z něj nejsem nějak unesená.
***
What Eos products I like the most?
I like their body lotion Berry Blossom because it smells nice, it's hydrating and not greasy. From their lip balm range I've always tried fruity ones, but now I tried Sweet Mint lip balm and it's the best. I like the fresh feeling on my lip after I use it. Their hand creams are good as well, but I've tried just one - Cucumber (green). It's pretty good and I like the packaging, because I can put it even in a small purse. But I know better hand creams so it isn't my number one.

Sledujte mě na Snapchatu: caroline_daisy7
*Follow my Snapchat: caroline_daisy7

Jaký je váš nejoblíbenější produkt od Eos?
***
What is your favorite Eos product?

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Well, those products looks really unusual and sophisticated. I would like to thank you for adding all those descriptions here. Now I'll know what to expect.

    OdpovědětVymazat
  2. I'd love to thank you for such an original entry! It was a real enjoyment for me to open this page and see what you have prepared for us so far.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top