8 Things You Have to Pack to Summer Holiday


Ať už se chystáte k moři nebo někam do kempu je několik věcí, které si určitě musíte vzít s sebou. Samozřejmě, že těch věcí je daleko daleko víc, ale tohle je pár věcí, které jsou pro mě nejdůležitější  (kromě peněz, dokladů, léků atd.) nebo si je často zapomenu sbalit.

1. Plavky - Bez nich se prostě neobejdete pokud jedete někam k vodě. Já si vždycky sbalím aspoň troje, protože jednak je ráda střídám a hlavně, co kdyby se mi jedny roztrhly nebo tak.

2. Opalovací krém - Nikdy nespoléhejte na to, že ho budou mít ostatní. Nejradši mám opalovák jako průhledný sprej, protože se lehce vstřebává a nelepí.

3. Něco na spálení - Krém, sprej nebo pěna, to je jedno, ale něco si určitě do kufru přibalte. Jako na potvoru, vždycky když jsem se na to vykašlala a nevzala si nic, strašně jsem se spálila. Na spálení od sluníčka mám nejradši pěnu Bepanthenol, protože mi přijde, že je na to úplně nejlepší.

4. Sluneční brýle - Jednou jsem bez nich letěla do Egypta a jak jsem byla ráda, za ty jejich stánky s blbostma pro turisty. Takže si určitě zkontrolujte, že máte minimálně jedny v kabelce.

5. Taška na pláž - Může se to zdát jako blbost, ale stačí mít jen nějakou obyč látkovou tašku, kterou po dovolené jednoduše hodíte do pračky. A na pláži si tak nebudete ničit svojí oblíbenou kabelku pískem a slanou vodou.

6. Volný top nebo šaty - Prostě něco co si obléknete, když máte kůži citlivou od sluníčka nebo jste se případně spálili. Je dobré mít aspoň jeden kousek na denní nošení, jako třeba volný top. A pak něco na večer na party nebo večeři, například vzdušné maxi šaty.

7. Crazy doplňky - Pokud plánujete jít na nějakou letní party určitě se nebojte trochu exprimentovat. Zkuste třpitky, kamínky nebo třeba nějakou pěknou čelenku, která vypadá jako krásný šperk. Jsou přece prázdniny ;)

8. Hudbu - Nic nedokáže letní atmosféru navodit tak, jako letní hudba. Kromě telefonu, kde budete samozřejmě mít pořádně vytuněný playlist, vezměte si ještě bezdrátový repráček.


1. Swimsuit - Obviously you can't go to summer holiday without a swimsuit. I always take at least four because I like to change them.

2. Sunscreen - Never rely on that others will have sunscreen. I prefer transparent sprays.

3. Some sunburn help - Every time when I forgot to pack some I sunburned so bad. So don't underestimate it.

4. Sunglasses - Few years ago when I was in Egypt I forgot to take sunglasses, so I had to buy it there. Be sure you have at least one in your handbag.

5. Beach bag - Maybe it doesn't seem like you need to have a beach bag. But believe me you don't want to have your handbag dirty and full of sand. You can have just a basic cloth bag.

6. Loose top or dress - You need something what you can wear when your skin is sensitive because of the sun.

7. Crazy accessories - It's a must-have to summer parties, so let's experiment. Try glitters, headbands, hair chalks etc.

8. Music - Nothing can make better summer vibes than music. Except your phone, in which you have cool summer playlist, take wireless speaker.



Můj poslední tip na balení na dovolenou je, udělejte si předem seznam. Klidně třeba do telefonu ať ho můžete použít vždycky, když někam pojedete. Když si to všechno nejdřív sepíšete, tak nic nezapomenete. Nebo aspoň nic důležitého :).

Co si vždycky zabalíte do kufru vy?
***
What do you always take to summer holiday?

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Well, ice-cream is a sort of a strange thing. It is really close to the foods and to the drinks at the same time.

    OdpovědětVymazat
  2. Thank you so much for the shared things we will have to pack!Your last tip on the holiday pack was based on making a list in advance. Or, alternatively, we can always use it our phones whenever we go.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře :-*

Back
to top